bioresonantie

Als communicatie tussen cellen verstoord is

Bioresonantie betekent letterlijk het trillen en met elkaar resoneren van alles wat leeft. In een gezond lichaam functioneert de informatie-uitwisseling door middel van trillingen tussen de cellen ongehinderd.
Zo kan iedere cel en elk lichaamsdeel zijn functie(s) uitvoeren.

Virussen, bacteriën en schimmels

communicatie-tussen-cellenAls de normale communicatie tussen de cellen verstoord is, wordt vanzelfsprekend ook het functioneren van de cellen gehinderd.
Oorzaken van verstoringen kunnen liggen in ziekteverwekkers als virussen, bacteriën, schimmels. Maar ook chemische stoffen kunnen zich ophopen in ons lichaam, waardoor onze vitaliteit wordt ondermijnd.
Uiteindelijk ontstaan ziektesymptomen zoals pijn, allergieën, minder goed kunnen presteren, chronische vermoeidheid enz. De ziektesymptomen openbaren zich vaak daar, waar door erfelijkheid al een zwakke plek aanwezig is.

Bioresonantie therapie met de Bicom Optima

In mijn praktijk werk ik met de Bicom Optima. In de therapie kunnen de harmonische trillingen (datgene in ons lichaam wat goed verloopt) worden versterkt, en disharmonische en ziekmakende trillingen worden opgespoord en uitgeschakeld.
e-smogDoel van de behandeling is het zelfregulerend vermogen van het lichaam te versterken, waardoor de vitaliteit wordt verbeterd. Vaak combineer ik de Bioresonantie-therapie met acupunctuur, NAET of voedingssupplementen. Dit om zo het genezingsproces te ondersteunen. Tijdens de behandeling worden er elektroden op het lichaam geplaatst en kan de patiënt in een rustige, ontspannen houding liggen terwijl hij of zij wordt behandeld. De therapie is pijnloos en wordt meestal als aangenaam ervaren.

Chemische stoffen

Wij leven tegenwoordig in grote welvaart. We maken gebruik van veel technische apparatuur en van ongelooflijk snelle transport- en communicatiemiddelen.

additievenTevens ‘verlichten’ vele kant en klare voedingsmiddelen en maaltijden ons leven. Helaas heeft deze welvaart ook zijn keerzijde!
Ons voedsel, ons huis en ons milieu zijn doordrongen van ontelbare chemische stoffen, waarvoor we uiteindelijk een hoge prijs betalen. Vervuiling van ons lichaam, ons interne milieu, is de oorzaak van veel ziekten.

Het spreekwoordelijke vat loopt bij veel mensen over. Dit tekent zich af in de vorm van lichamelijke aandoeningen variërend van ‘je niet lekker voelen’ tot chronische vermoeidheid en ernstige lichamelijke ziekten.

Reinigen

Met de Bioresonantie-therapie kunnen we ons lichaam reinigen. Het is dan ook belangrijk na de behandeling veel water te drinken om de afvalstoffen af te voeren.