Blessureleed

Trees komt al een aantal jaren bij mij in de praktijk, zo eenmaal per 4 tot 6 weken. Zo onderhoudt ze haar gezondheid, en ze voelt zich er prima bij. We nemen in het uur dat ze bij mij is niet alleen haar eigen gezondheid door, maar vaak ook die van haar huisgenoten.
Vorige maand begon ze over haar partner. “Huub heeft een hele vervelende achillespeesblessure, hij komt er maar niet vanaf. Normaal gaan we in het weekend altijd samen een rondje hardlopen, maar dat lukt nu al weken niet. Hij doet het rustig aan, maar het lijkt alleen maar erger te worden. Kun jij iets voor hem doen?”
Ik vertelde haar dat ik deze klacht vrij vaak tegenkom.

Zo had ik net een serie bioresonantiebehandelingen afgesloten met Heleen. Ook zij kon niet meer hardlopen, wat al maanden duurde. Ze werd er behoorlijk kribbig van. Na een aantal behandelingen met bioresonantietherapie, acupunctuur en advies met betrekking tot de manier van belasten is ze nu weer lekker aan het opbouwen, zonder pijn.

En wat te denken van Sonja, 8 jaar. Zij had de blessure opgelopen door een combinatie van te lang achtereen lopen en verkeerd belasten. De pijn was voor haar zo ondraaglijk dat ze, na een traject met fysiotherapie, zelfs in het gips moest om haar enkel rust te geven. Daarna zag ik haar, nog steeds met veel pijn, lopend op krukken en bang om weer te gaan belasten.

Al deze mensen heb ik kunnen helpen. Niet omdat Bioresonantie-therapie een wondermiddel is, maar omdat het met deze therapie mogelijk is gericht op de klacht te werken en diepe blokkades te behandelen. De stofwisseling in het pijnlijke gebied wordt flink gestimuleerd, waardoor de genezing op gang komt. Ook acupunctuur ondersteunt dit proces fantastisch!

Huub kwam voor behandeling. Hij werkt voor zichzelf, heeft een drukke praktijk als coach en loopbaanadviseur. We legden onze agenda’s naast elkaar en planden een paar afspraken.
De maand erna zag ik Trees weer: “Meid, het gaat zo lekker, hij is bijna pijnvrij en kan alweer op het strand lopen”…

 

© Hanneke Visser