disclaimer

De informatie die op deze site wordt gepubliceerd, is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Deze informatie kan echter niet worden beschouwd als vervanger van een consult of behandeling door een arts. Bij twijfel over uw gezondheid, behandeling of medicijnen moet u altijd contact opnemen met uw arts, specialist of apotheker.

Praktijk Hanneke Visser aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot eventuele gezondheidsschade die kan ontstaan doordat u niet tijdig uw arts, specialist of apotheker heeft geraadpleegd.

Praktijk Hanneke Visser streeft er naar u op deze website correcte en actuele informatie te verstekken, maar kan niet garanderen dat de informatie correct is op het moment waarop u deze leest. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Praktijk Hanneke Visser aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Praktijk Hanneke Visser aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud van de sites van anderen. Verwijzingen of hyperlinks naar andere websites die niet het eigendom zijn van Praktijk Hanneke Visser zijn opgenomen ter informatie voor de bezoekers van de site.

Het is niet toegestaan informatie, inclusief logo’s en fotomateriaal, anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te vermenigvuldigen zonder schriftelijke toestemming van Praktijk Hanneke Visser.