NAET

Nambrudipad’s Allergy Elimination Techniques

Nambrudipad’s Allergy Elimination Techniques (NAET) is een behandelmethode waarbij door middel van massagetechnieken allergieën worden behandeld.
Deze behandelmethode is door dr. Nevi Nambrudipad in 1983 ontwikkeld. De methode is succesvol, en wereldwijd worden steeds meer therapeuten hiervoor opgeleid.

allergie naetIedereen kan deze pijnvrije en veilige behandeling ondergaan. Het is voor alle leeftijden en het maakt niet uit welke ziekte er is. Behalve het behandelen/elimineren van allergieën is deze methode ook erg geschikt voor astma, eczeem, ADHD en aanverwante stoornissen, omdat hierbij vaak ook één of meerder allergieën als oorzaak te vinden zijn. Ook is het geschikt voor mensen die zich gewoon niet lekker in hun vel voelen, altijd moe zijn, of altijd ergens pijn hebben zonder dat er wat gevonden kan worden. Kortom voor alle vage klachten is deze methode een aanrader!

Allergie

naet-allergie-huidDe allergenen worden volgens een stappenplan in een vaste volgorde behandeld. Bij iedere allergeen die een behandeling nodig blijkt te hebben, moet men deze na de behandeling 25 uur vermijden (niet eten, drinken, inademen, etc). In de volgende behandeling wordt getest of de allergie is geëlimineerd, en wordt het allergeen samen met een basisstof behandeld om de acceptatie door het lichaam van het allergeen te bevorderen. Soms kunnen nog andere combinatiebehandelingen nodig zijn.

In de NAET kennen we 6 basisstoffen die bij iedereen die deze behandelmethode ondergaat worden getest, en indien nodig, behandeld. Bij chronische ziekte of veel klachten worden daar nog 10 basisstoffen aan toegevoegd. Na de basis kan er aan de specifieke allergie gewerkt worden. In de praktijk blijkt dat nadat de basisstoffen zijn behandeld, veel specifieke allergieën al zijn verminderd of zelfs opgelost!
Doorzettingsvermogen en bereidheid om de instructies van de NAET-methode en de therapeut op te volgen zijn een noodzaak om deze behandelwijze met succes te volgen.
De beloning zal ernaar zijn: een bevrijding van allergieën en een stralende gezondheid!

U kunt de volgende websites raadplegen:
www.naet.nl
www.naeteurope.com