oorpijn

Vorige week lag er opeens een ansichtkaart in de bus. Mirjam schrijft: “Hallo Hanneke, alweer een half jaar is Sander vrij van oorpijn, dankzij jou. Daar zijn we nog steeds enorm blij mee!”

Bacteriële infectie

Sander is 9 jaar en heeft al van jongs af aan oorproblemen. Vaak oorontstekingen, loopoor, oorpijn al dan niet met koorts. Zijn keel- en neusamandelen zijn verwijderd, en regelmatig worden er buisjes in zijn oren geplaatst. Vooral het rechteroor geeft problemen: daar heeft hij sinds enkele jaren een chronische bacteriële infectie, die met antibiotica wordt bestreden. De bacterie heeft al schade in het oor aangericht, waardoor Sanders gehoor aan de rechterzijde nog maar 50% is. Het oor is bij een operatieve ingreep helemaal schoongemaakt, maar de klachten komen weer terug.

Acupunctuur

Mirjam, de moeder van Sander, heeft vroeger ook veel oorproblemen gehad. Zij is door middel van acupunctuur enorm opgeknapt. Zou dat ook iets voor Sander zijn?

In de TCM (Traditionele Chinese Medicine) zien we bij oorklachten vaak een disbalans in bepaalde meridianen. Door kleine naaldjes te zetten in de onderarm en bij het oor zijn de problemen vaak snel onder controle.

Bioresonantie

Bij Sander speelt echter een bacteriële infectie, en daarvoor heb ik de Bicom nodig.
Bij het testen blijkt dat hij besmet is met de Staphylococcus aureus. Deze bacterie komt veel voor op de huid, in de neus of in de keel van gezonde mensen en dieren, en veroorzaakt bij de meeste mensen geen problemen.
Maar Sanders zwakke plek is zijn oor, daar is zijn weerstand minder en kon de bacterie zich nestelen. Bioresonantietherapie is heel geschikt om dit te behandelen: de verkeerde trillingen van de bacterie worden door de therapie geneutraliseerd.

Aan het einde van de zomer heeft Sander vier behandelingen gehad, en daarna een heerlijke vakantie met veel zwemmen en zonder oorklachten!

Gepubliceerd in de PolderExpress – maart 2013

© Hanneke Visser