vermoeidheid

‘Vermoeid? Kom gewoon langs’

‘December 2012: in het dorp kom ik Marcel tegen. “Hai, hoe is het met jou?”, vraag ik. “Kon niet beter”, antwoordt hij, “niet meer ziek geweest dit jaar!” In het voorjaar van 2012 kwam Marcel naar de praktijk. Hij klaagde over vermoeidheid en een slechte weerstand.
Al een half jaar was hij elke paar weken wel een paar dagen niet lekker: verkouden, grieperig met soms spugen en diarree.
De klachten zijn begonnen sinds de geboorte van zijn zoontje. De baby was erg onrustig en heeft de eerste vier maanden veel gehuild. De vermoeidheid sloeg toe. Hij heeft geprobeerd met goed voor zichzelf zorgen en op tijd naar bed gaan over de klachten heen te komen. Dit lukt echter niet’.

Acupunctuur en bioresonantie

‘Bij het testen met de Bioresonantie zie ik dat de energie van belangrijke meridianen te laag is: voor de dagelijkse energie zijn de Milt- en Longmeridiaan belangrijk, hier komt Marcel tekort.
De energie van de Longmeridiaan is ook essentieel voor een goede weerstand.
Ik behandel Marcel met een combinatie van acupunctuur en Bioresonantietherapie. Hierdoor ontstaat een krachtige therapie de vitaliteit van het lichaam aansterkt.
Daarnaast adviseer ik hem een goede multivitamine, omdat bij het testen blijkt dat hij een tekort heeft aan alle belangrijke vitamines en mineralen.
Door een supplement te gebruiken werkt hij de tekorten sneller weg, en heeft de therapie meer kans van slagen.
Met de Bicom Optima kan ik op meerdere niveaus tegelijk werken, en zo krijgt Marcel een paar behandelingen waarin ik het afweersysteem aansterk, en tegelijk de energie van de meridianen op peil breng.
Marcel geeft aan na de behandelingen erg moe te zijn: dit duurt ongeveer een dag, daarna voelt hij zich juist erg goed.
Na vijf behandelingen verdeeld over 2,5 maand nemen we afscheid van elkaar. Hij kan er weer tegen’.

Gepubliceerd in de PolderExpress – januari 2013

© Hanneke Visser