welkom

Beste lezer, welkom op mijn site!
Sinds 2007 heb ik een mooie praktijk in Uitgeest, die ook in de regio bekend is en zeer wordt gewaardeerd. Door mijn jarenlange ervaring kan ik voor de meeste lichamelijke klachten een passend behandelplan opstellen.

Chinese filosofie

In mijn praktijk werk ik vanuit de Chinese filosofie van gezondheid en ziekte. Deze filosofie beziet de mens als onderdeel van een groter geheel. Het is een holistische geneeswijze, die niet alleen kijkt naar de innerlijke balans van de mens, maar ook naar de balans van de mens in zijn omgeving en met de seizoenen.
Daarnaast kijk ik naar gezondheidsklachten vanuit de visie dat onze gezondheid vaak belast wordt met allerlei invloeden (toevoegingen aan voeding, milieuverontreiniging, stralingsfactoren) waar het niet goed mee om kan gaan. Schadelijke stoffen hopen zich van binnen op, en kunnen ons ziek maken.

acupunctuur-2as acupunctuur-2bs

Bioresonantie en acupunctuur

Naast klassieke acupunctuur maak ik in mijn praktijk dan ook gebruik van Bioresonantietherapie, een moderne behandelmethode waarmee belastingen en aandoeningen van deze tijd kunnen worden aangepakt.
Ter ondersteuning van de behandeling geef ik voedingsadviezen vanuit de Chinese Voedingsleer, en maak ik gebruik van Chinese kruidenformules.

Mensen met allergieën kunnen door mij behandeld worden met de NAET-therapie .

Tijdens de behandeling geef ik aandacht aan de klacht, en aan de totale mens. Hierdoor komt bij patiënten een bewustwordingsproces over de eigen gezondheid op gang. Een belangrijke stap op weg naar herstel!

De praktijk is licht, kleinschalig en door de ligging bij station Uitgeest en uitvalswegen zeer goed bereikbaar.

rolstoel-33